Valpolicella Ripasso Superiore Doc “premium”

MENEGOLLI

7,000L

 

Ngjyra e kuqe rubin.
Buqetë e imët me lule me nuanca manaferash të egra dhe reçel frutash; aromë
harmonike dhe e pasur me butësi të mirë.
ALCOHOL 14%
Prodhimi i verës Thërrmimi-çmontimi i rrushit. Fermentimi midis 22° dhe 28°C.
10 ditë maceracion në lëkurë.
Fermentimi i dytë në pomace Amarone. Plakja në fuçi druri.
Kombinimi : Verë e pjekur që shkon mirë me te gjitha llojet e mishit.
Shkon shumë mirë dhe me djathërat e fermentuar dhe të pjekur.
Temperatura e servirjes 18°C

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist
Kategori: