SONETTO E përsosur me mish në skarë, tava dhe djathëra të pjekur mirë. MË TEPËR AGLIANICO E kuqe e purpurt intensive,
me reflektime rubini. Aromë ferre, qershi të zezë, kumbull,
si dhe shënime prej lëkure dhe jamballi.
MË TEPËR

SONETTO E përsosur me mish në skarë, tava dhe djathëra të pjekur mirë. MË TEPËR AGLIANICO E kuqe e purpurt intensive,
me reflektime rubini. Aromë ferre, qershi të zezë, kumbull,
si dhe shënime prej lëkure dhe jamballi.
MË TEPËR
null

DËRGESA FALAS

Për të gjithë klientët që porosisin mbi vlerën 3000 Lek, dërgesa është falas.
null

100% AUTENTIKE

Verërat tona kanë cilësinë absolute dhe shoqërohen me vulë sigurie.
null

VARIETETE ÇMIMESH

Varietete cmimesh për të mundësuar zgjedhje të shumta për klientët tanë.