Amarone della Valpolicella Bugatti Edition

75,000L

 

 

E frymëzuar nga madhështia e Z. Ettore Bugatti, kjo është një verë e rëndësishme me aroma tipike të frutave të pjekura, qershisë dhe kumbullës.
Ngjyra e kuqe rubin intensive me nuanca granate dhe aroma pikante.
Shije e thatë, vere me strukture dh e mëndafshtë.
Një shoqërues ipërsosur për rosto, mish të kuq, gjahun, ftohje të pjekura dhe djathra të pjekur.
Partner i shkëlqyer për mishrat e pjekur në skarë.
E shkëlqyeshme si verë për meditim ose si fundi i darkës.
Të hapet tapa të paktën dy orë para se të shërbehet

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist
Kategori: