Amarone della Valpolicella DOCG “Premium Gold”

Menegolli

32,000L

 

Ngjyra e kuqe rubin intensive me nuanca granate, e karakterizuar nga aroma të pasura frutash dhe pikante; shije të thatë, trup bujar dhe prej kadifeje.
Kodra hyjnore. Rrushi është korrur nga një kodër e vogël që ka ekspozim veçanërisht të butë dhe të në diell.
Një vresht i veçantë në pronën e kantines.
Rrushi thahet me rrush të thatë për të paktën 4 muaj pas vjeljes, duke humbur të paktën 40% të pes tyre.
Temperatura e fermentimit ndërmjet 18 dhe 22°C
Koha e macerimit: 25 ditë.
Maturimi në barrik të drurëve të përzier nga pjesë të ndryshme të botës.
E rafinuar për një kohë të gjatë në një shishe etiketë të artë.
Një shoqërues i përsosur për rosto, mish të kuq, gjahu, mish të pjekur dhe djathëra të pjekur.
E shkëlqyeshme si një verë meditimi ose si një fund darke.
Hapeni shishen të paktën një orë para se shërbeni.
Temperatura e servirjes 18-20°C

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist
Kategori: