Prosecco DOC “Premium” Extra Dry

5,000L

 

Prosecco DOC tepër i thatë me perlage fine dhe të gjallë me një aromë të freskët dhe të butë.
Buqetë e pasur me aroma dardhe Williams shoqëruar me nuanca lulesh narcisi.
Vreshtat
Rrushi i zgjedhur i rritur në vreshtat në kodra.
Prodhimi i verës
Verë e përftuar duke përdorur metodën Charmat nga një përzgjedhje e kujdesshme e rrushit të bardhë
Glera.
Kombinimet gastronomike
E shkëlqyeshme si aperitiv.
Shkon shumë mirë me pjata delikate, peshk dhe butak.
Temperatura e servirjes 6-8°C

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist
Kategori: