SELEZIONE CHIAROMONTE

Tenute Chiaromonte

95,000L

 

Një verë e fuqishme elegante dhe e ekuilibruar. Shprehja maksimale e një
territori të trashëguar.
Bërë nga vreshta 100 vjeçare, një verë unike në botë.
Ngjyra është e kuqe e errët, që vetëm në vjelje të veçanta arrin 19° alkool.
Strukturë e shkëlqyer por në të njëjtën kohë e freskët me aciditet të mirë dhe
ekuilibër të jashtëzakonshëm.
Shoqerohet me: Të ruhet për momente të veçata, një verë koleksioni.

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist
Kategori: