Kimia Fiano

Tenute Chiaromonte

2,500L

 

Lindur nga rrushi Fiano Minutolo, një hardhi e lashtë pulieze e rizbuluar.
Me nuanca të verdha dhe jeshile, karakterizohet nga aroma floreale e hardhisë, me nuanca
lulesh portokalli dhe lulesh të egra dhe me nota agrumesh dhe barishte të egra.
Kur shijohet, paraqet një aciditet të freskët dhe nxjerr në pah një rikthim të aromave të
agrumeve me një përfundim mineral.
Shoqerohet me:
Ideale me antipastat e detit dhe toke.
Veçanërisht i përshtatshëm me krustace,ushqim deti dhe gatime me bazë peshku.
Grada alkolike 12,5

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist
Kategori: