Kimìa Pinot Nero Rosato

Tenute Chiaromonte Puglia IGT

2,500L

Verë roze e marrë nga Primitivo racemes.
Intensive, mbështjellëse dhe në të njëjtën kohë delikate dhe elegante me një aciditet të freskët dhe fund nje shije të gjatë
agrumesh.
Shoqerohet me: Shërbejeni si aperitiv për t’u kombinuar me ushqimet e detit dhe tokës.
Një kombinim emocionues me krustace, ushqim deti dhe gatime me bazë peshku.
Ruajeni atë në pozicion vertikal në temperaturë konstante 10° – 12° dhe mbrojeni nga drita

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist
Kategori: