Contrada Scappagrano Puglia IGP

Tenute Chiaromonte

2,800L

 

Tenute Chiaromont

Një verë Primitivo e butë me një ngjyrë të kuqe rubin që ka tendencë në vjollcë
dhe portokalli.
Lëshon nuanca të frutave të pyllit me nota qershie, qershie të zezë
dhe kumbulle, aromë karakteristike dhe intensive, e butë në shije.
Përmbajtja e alkoolit 14.5% vol.

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist
Kategori: