Chiaromonte Riserva 2015

Tenute Chiaromonte

12,500L

 

Verë e kuqe në ngjyrë të thellë rubini, ka një aromë të thellë, të freskët dhe të
saktë, duke filluar nga frutat e zeza të pjekura dhe erëzat nga Mesdheu.
Shija është elegante, por ka dendësi të madhe dhe lënda është e plotë, e gjatë, me
shije me nuanca jodi, komplekse dhe e balancuar pavarësisht alkoolit.
Një verë e shkëlqyer mesdhetare.
Shoqerohet me: Ideale për meditim ose për të lexuar një libër përpara një
oxhaku

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist
Kategori: