POLVANERA 17

Primitivo Gioia del Colle - Bio

4,000L

 2017

 Italia

 Vineyard Montevella, Acquaviva delle Font

  Primitivo 100%

  16,5% Vol

  0,75 cl

 16°-18°C

 Rosto dhe salcë mishi, mish të zier, zogj të gjahut dhe djathëra.

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist
Kategori:

Përshkrim

PAMJA: E kuqe e purpurt-e kuqe me shkëlqime rubini

AROMA: Buqetë e dendur me manaferrat e egra, manaferrën dhe kumbullën, me nota të buta të luleve (trëndafilit) dhe bimëve (gjethe çaji), të zgjeruara nga kujtimet e jamballit, grafitit dhe parfumeve të egra

SHIJA: Shije imponuese, elegante, e fortë e mbështetur nga taninet e lëmuara dhe një aluzion i gjallë i acidit mineral.

SHKARKO PDF

PDF