MERLOT

BENNATI

900L

KARAKTERISTIKAT ORGANOLEPTIKE
Ngjyra: rubin e kuqe
Në hundë: frute me nota rrush pa fara dhe manaferre
Në shije: notë intensive kumbulle, e butë, elegante dhe e ekuilibruar falë aciditetit të ulët dhe strukturës së
mirë.
Rrush 100% Merlot
Zona e prodhimit Veneto
Alkooli: 12.00% vol.

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist
Kategori: