AGLIANICO

IGT Puglia - BIO - POLVANERA

2,400L

 2016

 Italia

 Marchesana vineyard, Gioia del Colle

  100% Aglianico

  14% vol

  0,75 cl

 18°-20°C

 Biftek viçi, makarona dhe mish qengji

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist
Kategori:

Përshkrim

PAMJA: Ngjyrë e kuqe e purpurt e thellë me reflektime rubini

AROMA: Aromë e dendur dhe elegante me nuanca të manaferrës, qershisë së zezë, kumbullës dhe vjollcës, e zbukuruar me kujtime të jamballit, lëkurës dhe rrëshirave balsamike

SHIJE: Gllënjkë e qartë dhe e rreptë, e mbështetur nga një cilësi e fortë tanike dhe freski e theksuar. Shtrirja e mrekullueshme përfundimtare midis kthimit të jamballit dhe bimëve aromatike

SHKARKO PDF

PDF