MINUTOLO

Kantina Polvanera

2,400L

VARIETETI: Minutolo 100%
SISTEMI I RRITJES: Krasitje që nxit rritjen e degës kryesore
VJELJA E RRUSHIT: Vjelje mekanike e rrushit në javën e dytë të shtatorit
MAKERIMI: Shtypje e butë e rrushit me një makerim të shkurtër prej 2/3 orë në shtypje
FERMENTIMI: Në fuçi prej çeliku inox për 20 ditë në një temperaturë prej 13°C
MATURIMI: 3 muaj në fuçi prej inox dhe 2 muaj në shishe
PËRMBAJTJA E ALKOOLIT: 12% vol.
SHEQER I MBETUR: 4 GR/LT
Ngjyrë e verdhë kashte me reflektime të gjelbërta
AROMA: Aromë intensive dhe e imët e bergamotit, bananes, pjeshkës, mollës jeshile, kamomilit dhe murrizit në një sfond myshku
SHIJA: Shije delikate dhe aromatike, me një trashësi të mirë dhe një karakter me shije të freskët. Përfundim këmbëngulës dhe i gjatë, që
përputhet në mënyrë të përkryer me aromën

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist
Kategori: