CHARDONNAY

Villa Canestrari

2,800L

 

Ranor dhe aluvial, pjesërisht tufazor
Presioni me rul, macerimi i shkurtër me lëkurat dhe fermentimi i temperaturës së kontrolluar.
Fermentimi malolaktik në çelik, stabilizimi dhe shishe.
E ndjekur nga përsosja në shishe.
Alkoli 13% vol.
E përkryer si aperitiv dhe e shoqëruar me fillestarët dhe pjatat e para enët, pjatat
kryesore të peshkut dhe butakëve në përgjithësi, mishi i bardhë ose të ziera.
12°C

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist
Kategori: