Muro Sant’Angelo

Primitivo DOC Gioia Del COlle

4,500L

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist
Kategori:

Përshkrim

Muro Sant’Angelo

Gioia del Colle DOP Primitivo

Verë e kuqe intensive me aroma të kumbullës, frutave të manaferrës dhe erëzave. Ka një ndikim të madh në gojë, vëllimi është pa defekte dhe aciditeti balancon ëmbëlsinë tipike të rrushit. Përfundimi është i këndshëm, me nuanca çokollatë dhe jamball.

Shoqerohet me:

 

 

Gjen kombinimin e saj më të mirë me djathërat, mishin e viçit të pjekur dhe të gjitha gatimet mesdhetare.