Santa Gemma

Salento I.G.P. Chardonnay

 2016

 Italia

 Salento

  Chardonnay 100%

  13% Vol

  0,75 cl

 9°-13°C

 Më mirë me pjata deti (supave të detit, copëza të pjekura). Rekomanduar gjithashtu me peshk të papërpunuar, është shoqëruesi ideal për tempura krokante, si ushqim deti ashtu edhe perime.

Add to Wishlist

Përshkrim

Ngjyra: verdhë në ngjyrë kashte, me reflekse të lehta të arta.
Buqetë: Fruta ekzotike, e pasuruar me gjalpë dhe vanilje
Shija: Ekuilibër i mirë midis freskisë dhe butësisë, intensiv dhe i thatë, karakterizohet në fund të degustimit nga nje shije e gjatë dhe elegante.
Më mirë me pjata deti (supave të detit, copëza të pjekura). Rekomanduar gjithashtu me peshk të papërpunuar, është shoqëruesi ideal për ushqimet krokante, si ushqim deti ashtu edhe perime.

Informacion shtesë

Kantina

Tipologjia

Download PDF

Download PDF