ALICE Verdeca

Produttori di Manduria

2,100L

Varietetet e rrushit: Verdeca 100%
Mosha e vreshtave: 15-20 vjet
Sistemi i trajnimit:espalier
Periudha e vjeljes: mesi i shtatorit
Rendimenti mesatar i rrushit për hektar: 120 kuintalë
Prodhimin e verës: ne ngjyre te bardhe me termokondicionim dhe procesi i
fermentimit në 18°C
Përsosje: shishe çeliku inox
Përmbajtja e alkoolit:13%
Ngjyra: e verdhë e artë e ndritshme.
Parfum: aroma të shijshme të murrizit dhe akacies, kedrit dhe grejpfrut i verdhë i
shoqëruar me minerale dhe kripëra te kendshme, me nota te theksuara lulesh qe
ndjehen ne fund.
Shije: e freskët plot me nota agrumesh.
Qendrueshmeri te mirë.

wws Maya / Pre-sale Questions Need Help? Contact Us via WhatsApp
Add to Wishlist